Левски - Лудогорец: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Левски - Лудогорец: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

28-02-2023, 16:37

Левски приема Лудогорец в двубой от 21-ия кръг на efbet лига. Сблъсъкът стартира в 17:45 и ще се играе на стадион "Георги Аспарухов". Домакините са в сериозна криза, тъй като нямат победа в 10 поредни срещи, а единствената реалистична цел е място в Топ 6. Столичният гранд бе съпътстван от сериозни проблеми в последните седмици.

Първо пропадна сделката с компанията на Драган Шолак, след което изпълнителният директор Иво Ивков намекна, че може да напусне клуба заради различия с мажоритарния собственик Наско Сираков. Положителното в лагера на "сините" е привличането на Джавад Ел Джемили, който акостира от кипърския Акритас.

Старши треньорът Станимир Стоилов ще може да разчита на него в днешния мач. Мъри няма да може да използва единствено дългосрочно контузения Билал Бари, както и на Жереми Петрис. Под въпрос остава и офанзивния полузащитник Асен Митков.

Лудогорец от своя страна отпадна от евротурнитите миналата седмица от белгийския Андерлехт след поражение на дузпи. "Орлите" загубиха с 1:2 в редовното време, въпреки че в предишната среща спечелиха с 1:0 в Разград. Разградчани заемат втората позиция с 49 точки на четири от лидера ЦСКА. 

Наставникът Анте Шимунджа ще разполага почти с целия състват, с изключение на Аслак Фон Витри, който се контузи в гостуването на Андерлехт. С тежки травми са Рик Джонатан и Диниш Алмейда.

Източник: Topsport.bg

Последни новини