Левски - Пирин, стартови състави

Левски - Пирин, стартови състави

Topsport.bg

23-10-2021, 17:26

Левски посреща Пирин (Благоевград) в късния двубой от днешната програма на 12-ия кръг на efbet Лига. Мачът е от 18,45 часа на стадион “Георги Аспарухов” и ще бъде ръководен от Никола Попов, като публика няма да бъде допускана на трибуните заради наказание на 26-кратните шампиони. 

В момента Левски заема деветата позиция във временното класиране с 11 точки, но ентусиазмът е голям след постигнатата първа победа под ръководството на треньора Станимир Стоилов в миналия кръг - 2:1 над Локомотив (София), дошла след гол на Билал Бари. Пирин е последен в таблицата с 8 точки, а за последно “орлетата” загубиха с 1:2 от Локомотив в Пловдив и също има за какво да се борят. 

 

Извън сметките на Мъри за днешния мач е дефанзивният полузащитник Андриан Краев, което ще наложи промени в състава. На вратата ще застане капитанът Николай Михайлов, а като бекове ще действат Михайлович и Иван Горанов. В центъра на защитата ще се наредят Гьоко Зайков и Хосе Кордоба.

На мястото на Краев ще се появи в нова роля Георги Миланов, който ще си партнира в средата на терена с Радослав Цонев. Марин Петков ще връхлита по дясното крило, а отляво ще е Здравко Димитров. На върха на атаката отново ще е Билал Бари.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни пък няма да разчита на двама от капитаните си. Николай Бодуров се възстановява от контузия, а Светослав Дяков претърпя операция на скулата след счупване при успеха с 3:1 над Ботев (Враца). Очаква се като титуляр на вратата да застане привлеченият през седмицата нидерландец Ник Хегелман. 

Със сигурност ни очаква вълнуващ сблъсък въпреки липсата на фенове, тъй като и двата отбора се представят под големите очаквания и ще се опитат да вземат победата и трите точки.

Източник: Topsport.bg

Последни новини