Левски - Черно море 0:0, нервно първо полувреме

Левски - Черно море 0:0, нервно първо полувреме

Topsport.bg

09-04-2022, 19:53

Левски приема Черно море в интригуващ сблъсък от последния кръг на редовния сезон в efbet Лига. Двубоят на стадион "георги Аспарухов" е тази вечер от 20:00 часа.

Мачът е с огромен залог за двата тима, които до последно ще водят люта битка за третото място в класирането. В момента то се заема от тима на Черно море, като варненци са с актив от 45 точки, докато Левски е пети с 39. Между тях се намира Ботев (Пловдив).

"Черно море е най-постоянният отбор като организация на игра и дисциплина на играта. При тях няма амплитуди, което е положително за тях. С натрупването на работата на Илиян като треньор там се вижда и стабилност в резултатите.

Имат баланс и добре играят всеки един мач. Очаквам Левски да играе на предела на възможностите си и от първата минута да наложим нашето темпо и изисквания. Като играе срещу организиран отбор, отговорът ти трябва да бъде същият", коментира Станимир Стоилов преди мача на "Герена".

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Черно море ще бъде без шестима свои играчи, които лекуват различни травми. Най-голямата загуба за гостите е отсъствието на Васил Панайотов, който е със счупена ръка от мача с Ботев (Враца), както и Мазир Сула.

Алжирецът е с комоцио след срещата с врачани и няма да е на разположение за двубоя със "сините". Юлиус Каспаравичус пък все още не е възстановен от травмата след мача с Лудогорец от първия пролетен кръг и също отпадна от сметките на Илиан Илиев. Аут са още Сами Ел Анаби, Павел Георгиев и Денислав Ангелов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини