Левски: Ехото от трибуните ще бъде най-големият стимул за победа

Левски: Ехото от трибуните ще бъде най-големият стимул за победа

Topsport.bg

18-04-2022, 10:53

Левски пусна в продажба билетите за реванша от полуфиналите на SESAME Купа на България срещу Лудогорец. Мачът е в петък на стадион "Георги Аспарухов".

Столичани имат преднина след 3:2 в първата среща в Разград.

Ето какво написаха "сините":

"Левскари,

В петък предстои решаващият сблъсък за място на финала за Купата на България. На терена "сините" ще излязат с единствената мисъл за победа, а ехото от трибуните ще бъде най-големият стимул за това те да изковат крайния успех.

Първият мач в Разград, играчите на Станимир Стоилов спечелиха с помощта на пълен гостуващ сектор зад гърба си и подкрепата на хиляди "сини" сърца. Сега е време да напълним до краен предел своя дом.

На "Герена" ни очаква поредна битка. Нека я спечелим заедно!

От днес в продажба са билетите за срещата-реванш от ½ финалите в турнира за Купата на България срещу "Лудогорец" в петък, 22 април от 19:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов"! Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на "ПФК Левски", в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3EkK04x

Паралелно с тях от днес са налични и колекционерски виртуални билети за срещата с цена 10 лева, които могат да бъдат закупени в официалния магазин, в мрежата на Eventim и онлайн от ТУК: https://bit.ly/3OimFVC

Под мотото "Левски е вечен" талоните са още една възможност за всеки левскар да изрази своята финансова и морална подкрепа към клуба!".

Източник: Topsport.bg

Последни новини