Левски закъснява сериозно и с лятната си селекция

Левски закъснява сериозно и с лятната си селекция

Topsport.bg

22-06-2021, 09:57

Забавянето на сделката със спрягания за нов собственик на Левски - Джоузеф Диксън и появилият се хоризонт за нейния провал, сериозно поставят въпроса как ще изглеждат "сините" през новия сезон.

Преди дни мажоритарният собственик на столичани разкри, че е готов със селекцията, но това зависи от сделката с английския бизнесмен.

В момента Живко Миланов тренира около 20 футболисти на "Герена", но няма светлина в тунела, която да покаже, че ще пристигнат още играчи в отбора. Нови договори са предложени на Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мартин Райнов, Андриан Краев, Драган Михайлович и Звонимир Микулич, но неяснотата около бъдещето на Левски бави тяхното подписване.

"Сините" все още не знаят и кой ще бъде новият треньор на тима, след като Живко Миланов няма необходимия лиценз, а спряганият за завръщане на "Герена" Станимир Стоилов изчаква развитие на ситуация около новия собственик.

Ръководството е разговаряло с набелязани играчи, но е съобщило, че трябва да се изчака определено време, за да се случат трансферите, което не е било прието добре от футболистите и част от тях вече си намериха нови отбори, пише "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини