"Левски заслужаваше точката"

Topsport.bg

28-02-2023, 20:05

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа коментира равенството на разградчани с Левски (0:0) в дербито от 21-вия кръг на efbet Лига.

Не съм доволен от резултата, защото имам усещането, че бяхме по близо до трите тотчки от Левски. Когато говорим за мач на този стадион и труден съперник, е посложно. Станахме свидетели на добър мач. Начинът, по който влезнахме в мача беше добър. Доволен съм от това. Левски заслужаваше точка.

Това е дерби. Два големи отбори се срещат и трябва да се възползваш от всяка възможност. Три или четири ситуации имахме в атака, които трябваше да вкараме. Знаем, че срещу Андерлехт беше много емоционален мач. Изразходихме и много физически сили, усещането е, че това даде ефект. Нашата цел е да станем шампиони на България. Отпадането на Андерлехт не значи нищо. Ще направим всичко, за да вземем титлата.

Има още много точки за печелене и губене. Продължаваме да се борим и да работим заедно.Имаме някои проблеми с контузии, които не очаквахме. Това е футболът. Тодор Неделев е страхотен и опитен играч. Имаме нужда от такива футболисти. А той може да ни го даде. Това е колективно решение, не зависи от един човек. Всички ние в Лудогорец имаме една цел. Мисля, че няколко пъти през годините Неделев е бил близо до нашия клуб и се надявам, че може да ни донесе качество.

Трябва да бележим голове и да бъдем агресивни в нащите атаки. Винаги може да играем по-добре от това. Днес сменихме схемата на игра. Играчите ни се приспособяват", каза Шимунджа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини