Левски излиза да направи още една крачка към желания трофей

Левски излиза да направи още една крачка към желания трофей

Topsport.bg

26-10-2021, 08:54

Левски посреща Септември (Симитли) тази вечер в 19:00 часа в мач от 1/8-финалите за Купата на България. "Сините" са амбицирани да стигнат колкото се може по-напред в турнира, който им дава единствената реална възможност да завършат сезона с трофей.

Отборът постепенно прогресира под ръководството на Станимир Стоилов и сега ще може да затвърди добрите впечатления с нов успех, този път срещу съперник от Втора лига. Левскарите ще се опитат да запишат трета поредна победа и да вдъхнат нова доза оптимизъм на феновете си.

Гостите от Югозападна България не смятат да се дават без бой. Септември обаче се представя доста коелбливо през последните седмици, като регистрира 4 поредни загуби, преди да стигне до 1:1 срещу Марица (Пловдив) през уикенда.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

В Левски са категорични, че няма да подценят противника. Стоилов няма да може да използва наказания Радослав Цонев, а Борислав Цонев и Георги Миланов имат леки проблеми, но и двамата попаднаха в групата за двубоя.

На вратата ще застане 16-годишният Пламен Андреев, а двойка централни защитници ще са Христос Шелис и Хосе Кордоба. Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев пък ще получат шанс от първата минута, като ще действат по двата фланга. Атаката ще води Билал Бари, подкрепян от Марин Петков, Димитър Костадинов и Здравко Димитров.

Наставникът на Септември Троян Радулов вероятно ще се спре на същия състав, който стартира срещу Марица. Най-познатото име в отбора е това на бившия нападател на ЦСКА Владислав Златинов. Другото офанзивно оръжие на тима от Симитли е Запро Динев.

Вероятни състави:

Левски: Андреев; Найденов, Шелис, Кордоба, Галчев; Б. Цонев, Краев; М. Петков, Д. Костадинов, З. Димитров; Бари

Септември: Тута; К. Михайлов, Косов, Митев, Мутавджийски; Й. Петров, Е. Петров; Динев, Любомиров, Траянов; Златинов

Източник: Topsport.bg

Последни новини