Левски отлъчи двама от състава

Левски отлъчи двама от състава

Novsport

27-06-2020, 09:22

 Треньорът на Левски Георги Тодоров отлъчи от първия тим Станислав Костов и Филипе Нашименто. „Тема Спорт“ твърди, че двамата са пред изгонване от отбора. Те не бяха на ниво в дербито с ЦСКА (3:3) и след това не попаднаха в групата за полуфинала-реванш за Купата на България срещу Локомотив Пловдив (0:0). След това нападателят и халфът са си позволили да искат обяснения от наставника за решението му и в крайна сметка се е стигнало до конфликт.

В последните два дни Костов и Нашименто са отлъчени от отбора. Те не тренират със състава, който се готви за неделното гостуване на Берое. Мачът под Аязмото е от 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Нападателят е пратен да върти обиколки на отделно игрище. А португалският полузащитник чака нареждания от агента си.

Раздялата с Нашименто е по-лесна, защото договорът му изтича с края на първенството. Най-вероятно обаче той ще си тръгне до дни, тоест няма да е в тежест на клуба и със заплата за месец юли.

Освобождаване на Костов обаче няма да е толкова лесно. Причината е, че през есента той удължи договора си с клуба. Голмайстор №1 на Първа лига за миналия сезон има контракт със сините до лятото на 2022 година

Източник: Novsport

Последни новини