Левски прави опит да вдигне трима от контузените за Славия

Левски прави опит да вдигне трима от контузените за Славия

Novsport

24-02-2020, 08:50

 Лекарският щаб на Левски ще се опита да вдигне поне трима от контузените играчи за най-старото столично дерби срещу Славия в неделя. Срещата на "Герена" е от 14:15 часа. 

Наставникът Петър Хубчев имаше сериозни кадрови проблеми при равенството 2:2 с Черно море. Той не можеше да използва Живко Миланов, Станислав Иванов, Симеон Славчев, Филипе Нашименто и Найджъл Робърта. Наказан бе Нуно Рейш. Неприятностите за специалиста след срещата на "Тича" се увеличиха, тъй като Иван Горанов, Холмар Ейолфсон и Йоанис Каргас ще бъдат наказани за мача с "белите". 

В Левски се надяват да вдигнат Живко Миланов и Мартин Райнов за двубоя в неделя. Капитанът почувства болки на последната тренировка преди визитата на "Тича". Райнов е със счупен нос и изненадващо лекарският щаб реши, че трябва да се подложи на операция в дните след дербито с ЦСКА. Ако те са на линия, то Миланов ще играе като ляв бек, а Мартин ще е титуляр редом до Рейш в центъра на отбраната. 

Очаква се на линия на линия за мача да бъде и Симеон Славчев. Националът игра със счупен пръст на крака срещу "червените". Това решение на лекарския щаб доведе до усложняване на травмата, поради което той пропусна мача с Черно море.

На "Герена" няма да ползват изброените играчи на всяка цена, тъй като идната седмица предстои четвъртфинал за Купата на България срещу Лудогорец, който се явява по-важен за столичния гранд.

Източник: Novsport

Последни новини