Левски пусна виртуални билети за мача срещу Берое за Купата на България

Левски пусна виртуални билети за мача срещу Берое за Купата на България

Novsport

27-02-2021, 23:10

Ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за 1/8-финалния двубой за Купата на България срещу Берое. "Сините" посрещат заралии на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" навръх Националния празник 3 март. Срещата в сряда е с начален час 18:00 часа.

Любимият отбор излиза в 1/8-финален сблъсък за Купата на България срещу Берое.

Срещата ще се проведе в сряда, 03.03.2021 г., от 18:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Поради ограниченията за посещение на публика на мачовете от Първа лига и турнира за Купата на България, „сините“ привърженици няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на Левски ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с Берое. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на ПФК Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на „Евентим“.

Вземи своя билет! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за Левски!", написаха "сините". 

Източник: Novsport

Последни новини