Левски разкарва Николай Михайлов и Шеху през зимата

Левски разкарва Николай Михайлов и Шеху през зимата

Topsport.bg

07-12-2022, 08:07

Левски ще се раздели с вратаря Николай Михайлов и нигериеца Абдулахи Шеху по време на зимната пауза, разбра "Тема Спорт". Бившият национал, който е и капитан на отбора, изпадна зад борда след домакинската издънка срещу Хамрун Спартанс от Лигата на конференциите.

Тогава той допусна леки попадения, а сините бяха шокиращо елиминирани от малтийците насред "Герена" след изпълнения на дузпи. На вратата на сините пък застана 17-годишният Пламен Андреев. През кампанията Михайлов (34 г.) бе под рамката в 7 срещи.

Той има договор с клуба до лятото на 2024-а. Той преподиса с клуба през май за срок от два сезона. Тогава от "Герена" обявиха, че новият контракт е сключен "при условия, изключително адекватни на финансовото състояние на клуба". Очаква се обаче раздялата да е по взаимно съгласие.

Нигерийският национал Шеху (29 г.) дойде на "Георги Аспарухов" след старта на кампанията. Той парафира до края на сезона, но така и не се утвърди в титулярния състав. Очакванията към Шеху, който е и един от най-скъпоплатените в състава, бяха далеч по-големи.

Той обаче не ги оправда. Това е и причината Станимир Стоилов да иска да го отпрати, след като играчът не попада в плановете му за пролетния полусезон. Със синята фланлка Абдуалхи записа 9 мача - 8 в първенството и 1 за купата.

Източник: Topsport.bg

Последни новини