Левски с важна информация за феновете си

Левски с важна информация за феновете си

Novsport

30-06-2020, 14:30

 Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 г. от Министерството на младежта и спорта, с която се разрешава присъствие на публика на мачовете от първенството на Първа лига и турнира за Купата на България при заетост до 1000 зрители на сектор, на срещата от 29-ия кръг на Първа лига между „Левски“ и „Славия“ на 4 юли, събота от 18:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ могат да присъстват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. при следните условия:

От днес 30 юни до 2 юли притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ с работно време от 10:00 до 19:14 часа. Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ присъствие на стадиона в указания срок няма да имат запазено място за мача със „Славия“, а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 23:59 часа на 2 юли на email: [email protected] чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до петък, 3 юли и следва да бъдат принтирани или свалени на смартфон при показване на входовете на стадиона.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата със „Славия“ да заявят своя отказ на email: [email protected]  или на телефон +35928477958 най-късно до 23:59 часа на 2 юли чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата със „Славия“.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 2780 зрители.  При изчерпване на допустимия капацитет притежателите на абонаментни карти за сектор „А“ ще бъдат пренасочвани към сектор „В“. Влизането на стадиона ще става при строго спазване на обозначения на Вашия билет вход.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „Б“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 2907 зрители.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 1942 зрители.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „Г“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати до 1250 зрители.

Уведомяваме Ви, че временно се преустановява продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г.

Обръщаме внимание на притежателите на паркоместа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

“ПФК Левски” ще уведоми допълнително своите привърженици относно свободна продажба на билети за двубоя със “Славия”.

Източник: Novsport

Последни новини