Левски със съобщение за помощник на Станимир Стоилов

Левски със съобщение за помощник на Станимир Стоилов

Topsport.bg

26-01-2023, 08:58

Днес помощник-треньорът на Левски Тодор Симов празнува своя 38-ми рожден ден. Юношата на клуба минава през своята кариера през отборите на Розанезе (Италия), Черно море, Видима-Раковски, Берое, Локомотив (Мездра), Спортист (Своге) и Пирин (Благоевград).

В "А" група има 64 мача и 13 гола. Има 10 мача за младежкия национален отбор и 4 гола. От лятото на 2012 г.,Тодор Симов е треньор в школата на Левски, а зад гърба си много отличия като наставник в Академията на ''Герена''.

След назначаването на Делио Роси като старши-треньор на Левски, младият специалист става част от екипа на италианеца. След напускането на Роси, Симов е назначен като временен треньор на ''сините''. Tой извежда тима в мач срещу Ботев (Пловдив) в Коматево, завършил 1:0 за Левски.

При първия престой на Славиша Стоянович, той отново попада в екипа на новия треньор на ''сините''. След напускането му и назначаването на Георги Дерменджиев, Симов също е поканен да бъде част от треньорският екип. Плътно до тренировъчния екип е и при Георги Тодоров, след което за втори път работи със Славиша Стоянович, а в последствие и с Живко Миланов. Сега Симов е част и от екипа на Станимир Стоилов.

ПФК Левски пожелава на Тодор Симов здраве, лични и професионални успехи и бъдещи щастливи мигове с любимия отбор.

Източник: Topsport.bg

Последни новини