Левски търси чуждестранен вратар, ако се стигне до продажбата на Ники Михайлов

Левски търси чуждестранен вратар, ако се стигне до продажбата на Ники Михайлов

Topsport.bg

28-11-2021, 12:47

Ръководството на Левски работи активно по зимната си селекция. Както добре ви е известно, "сините" преследват бразилския голаджия Велтон, но все още има пречки, за да може той да позира гордо с екипа на столичния гранд.

Както и изпълнителният директор Иво Ивков спомена, от "Герена" си оставят вратичка за още един входящ трансфер през януари. ТОПСПОРТ научи, че при нужда вековниците ще ангажират нов вратар. Всичко това се дължи на факта, че Николай Михайлов е обект на сериозен интерес от чуждестранни клубове.

Емисари от Турция и Саудитска Арабия се интересуват от капитана на Левски, а самият той също не отрече възможността да смени клубната си принадлежност. Договорът му изтича през лятото на 2022 година и този трансферен прозорец ще бъде последната възможност да бъде продаден за някаква сума пари.

Ако се стигне до търсенето на нов вратар, то той със сигурност ще бъде чужденец. Приоритет ще бъде евентуална негова балканска националност, тъй като "сините" сполучиха с последните си двама вратари от този регион - Милан Миятович (Черна гора) и Звонимир Микулич (Хърватия). Покрай предполагаемия страж ще бъде развиван и Пламен Андреев, който е смятан от Станимир Стоилов за бъдещия №1 под рамката.

Източник: Topsport.bg

Последни новини