ЛЕГЕНДАТА ПРОДЪЛЖАВА! Мощен Локо (Сф) разби Спортист (ВИДЕО)

ЛЕГЕНДАТА ПРОДЪЛЖАВА! Мощен Локо (Сф) разби Спортист (ВИДЕО)

Novsport

15-02-2021, 15:31

Локомотив (Сф) се върна на върха в класирането на Втора лига, след като прегази с 3:0 Спортист (Своге) в "Надежда". "Червено-черните" и Пирин са с по 35 точки, но столичани имат предимство заради победата си в директния двубой.

В 10-ата минута се стигна до първото опасно положение. То беше на сметката на Локомотив Сф. Стефано Кунчев обаче извади топката под гредата. Секунди след това Матеус се опита да си изпроси дузпа, но получи жълт картон от съдията.

Светослав Диков отбеляза поредния си гол за Локомотив в 14-ата минута. Попадението е под №13 за нападателя на Локо Сф. На повторението обаче ясно се видя, че нападателят е в засада, което беше подминато от реферите.

Малко след това Ферари шутира покрай вратата на гостите от Своге. В 40-ана минута удар с  глава на Диков беше отразен от Стефано Кунчев.При последвалия корнер голмайсторът на Локомотив не сбърка - 2:0.

В заключителните минути "червено-черните"стигнаха до трето попадение. Отбеляза го завърналият се в отбора Николай Цветков - Демона.

Час след началото на мача Деян Христов от Спортист беше близо до попадение, н ударът му срещна страничната греда. Девет след това отново Христов можеше да вкара, но ударът му от фаул мина опасно близо встрани от вратата. 

В 84-ата минута Рамадан центрира от свободен удар в наказателното поле, където Христов стреля с глава, но в аут. С това се изчерпа и всичко интересно в двубоя.

Източник: Novsport

Последни новини