Локо (Пд) - Пирин 2:1, домакините с обрат

Локо (Пд) - Пирин 2:1, домакините с обрат

Topsport.bg

09-07-2022, 19:55

Локомотив (Пд) приема Пирин в ранния двубой от съботната програма на efbet Лига (18:30 часа).

Колкото и малко време да измина от предходния им сблъсък, в лагера на двата тима се забелязват доста промени. Александър Томаш започна да формира "черно-белите" така, както не можеше в края на изминалата кампания. На "Лаута" дойдоха доста нови футболисти, а от управлението на пловдивчани се оттегли благодетелят им Христо Крушарски.

В началните етапи на своята подготовка, Пирин осъществи треньорска рокада след изненадващата оставка на Радослав Митревски. Малко след него си тръгна и клубната легенда Петър Михтарски. Всичко това накара "орлетата" да действат максимално бързо и начело застана младият специалист Красимир Петров. През този сезон благоевградчани лимитираха бройката на чужденци и отново ще разчитат предимно на кадри от региона. Състезателната си кариера пък прекратиха стожерите на "зеления" тим Станислав Манолев и Светослав Дяков.

Новите в отбора на Локомотив са крилото Бабакар Дион, халфовете Георги Каракашев и Пиер Зебли, защитникът Матеус Да Силва, вратарят Динко Хоркаш и бранителят Луан Лейте да Силва. От тях се очаква да заместят напусналите Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас и Кристиан Гомис. Стражът Лукас Рейдър все още не се е присъединил към Локомотив и по всичко изглежда, че договорът му ще бъде прекратен.

Главен съдия на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Иво Колев и Петър Митрев. На ВАР-а ще са Валентин Железов и Красимир Атанасов. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Николай Петров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини