Локо (София) и Царско село се занулиха на "Васил Левски"

Локо (София) и Царско село се занулиха на

Topsport.bg

02-05-2022, 21:59

Локомотив (София) и Царско село не успяха да си отбележат гол и завършиха наравно 0:0 в мач от поредния кръг на efbet Лига. Двата отбора създадоха по няколко добри положения, но липсваше точният завършващ удар.

ТОПСПОРТ проследи сблъсъка на живо:

В петата минута Венцислав Христов се оказа в опасна позиция и отправи удар, който беше блокиран. Топката попадна в Каса и на свой ред той шутира, но Любенов изби в ъглов удар.

В 25-ата шут на Кацикас от движение прелетя над вратата. Четири след това Кацаров се опита, но топката премина покрай дясната греда.

В 34-ата минута Орачев центрира с външен фалц към Митков, който се опита да стреля с глава, но топката се отби в рамото му, все пак принуди намеса на вратаря, който изби в ъглов удар.

След почивката Крачунов се извиси, но изстрелът му попадна право в ръцете на вратаря. В ответната атака Милошев добре напредна, но опитът му за шут не бе точен.

В 69-ата минута Каса нахлу в наказателното поле и си нагласи топката, но отново ударът му нямаше достатъчна точност и премина покрай вратата.

Така двата тима не успяха да създадат стопроцентова ситуация в хода на цялата среща.

"Железничарите" остават на цели 8 точки повече от днешния си съперник. Царско село пък е на 2 зад Ботев (Враца).

Източник: Topsport.bg

Последни новини