Локо (София) проявява сериозни мераци към Божидар Васев

Локо (София) проявява сериозни мераци към Божидар Васев

Novsport

21-12-2020, 09:11

Локомотив София проявява сериозен интерес към играч, който бе освободен наскоро от Царско село. Става въпрос за фланговия футболист Божидар Васев, разбра "Тема Спорт".

Той бе сред тримата, с които Царете се разделиха през миналата седмица - Васев, Будинов и Галчев. Последният е получил предложение да подсили Миньор Перник от Христо Янев.

Божидар е харесван от спортно-техническото ръководство на червено-черните. В тима разполагат и с Мики Орачев, но въпреки това искат да засилят конкуренцията. Васев може да действа и като бек, и като крило. Може да бъде използван и в средата на терена.

27-годишният син на Юри Васев е играл у нас още за Хебър Пазарджик, Дунав, Славия, Ботев Пловдив, Пирин Благоевград, Септември Симитли и Поморие. Юноша е на белите. Развитие около привличането му се очаква до края на годината.

До дни пък Локомотив София трябва да обяви първото си ново попълнение. Червено-черните се очаква да подпишат с доскорошен капитан на отбор от Втора лига. В момента се уточняват последните детайли преди финализира-не на трансфера. Играчът идва като свободен агент и е впечатлил старши треньора Иван Колев.

Локо започва подготовка за пролетния дял на 6 януари (сряда). До дни ще стане ясна цялата програма с контролите. Железничарите зимуват на първо място. Те делят върха с Пирин Благоевград с по 32 точки, но спечелиха прекия мач.

Продължава да няма промяна в отношенията с Илиян Стефанов. Той ще се готви отделно от основната група. 

Източник: Novsport

Последни новини