Локо (Сф) - Царско село, редица пропуски и през второто полувреме

Локо (Сф) - Царско село, редица пропуски и през второто полувреме

Topsport.bg

02-05-2022, 20:00

Поредният кръг в efbet Лига ще завърши с двубоя между Локомотив (София) и Царско село от групата, която се бори за оставането си в елита. "Железничарите" са в по-изгодна позиция, като имат с цели 8 точки повече от днешния си съперник. Това означава, че евентуален успех ще гарантира на "червено-черните" на 100%, че няма да изпаднат директно, а почти сигурно ще им даде и спокойствието, че няма да отидат на бараж.

Царско село е единственият отбор в последната четворка, който няма загуба в групата. "Царете" победиха с 2:0 като гост Пирин (Благоевград), а след това направиха 1:1 у дома с Ботев (Враца).

Днес наставникът на тима Иван Колев няма да може да разчита на Селсо Рапосо, който е наказан, а Александър Александров и Стойчо Младенов са контузени. Димитър Митков ще получи шанс от първата минута, а другите офанзивни футболисти сред титулярите ще са Октавио, Красимир Милошев и Виржил Пинсон.

По-рано през сезона двата отбора си размениха по една победа. Царско село се наложи като домакин с 2:0, а Локомотив взе реванш през пролетта след успех с 2:1.

Локомотив (София) - Царско село

Вероятни състави:

Локо (Сф): Любенов; Семерджиев, Кацикас, Крачунов, Орачев; Славчев, Кацаров; Пинсон, Милошев, Октавио; Митков

Царско село: Ндиае; Крумов, Кавдански, Крачун, Витурини; Зебли, Айуб; Мартинс, Каса, Каламбо; В. Христов

Източник: Topsport.bg

Последни новини