Локо Сф удължи пробите на бразилец

Локо Сф удължи пробите на бразилец

Novsport

27-07-2020, 10:03

 Треньорът на Локомотив София Иван Колев удължи пробите на бразилеца Матеус Роча. Той показа добри неща в спаринга срещу Кариана, който се игра в село Ерден и бе спечелен с 5:2. Матеус ще остане при железничарите поне до първите дни на следващия месец. На 2 август те ще играят контрола срещу новака в елита ФК ЦСКА 1948 Сф. Проверката ще е от 18:00 часа на стадиона в "Надежда".

Иван Колев пък е доволен от подготовката до момента. "Показваме добри неща, но се вижда, че има още много, върху което да работим. При нас има доста млади момчета, които покрай по-опитните ще вдигат класата си. Главната ни цел е да изградим боеспособен отбор", каза Колев след победата над Кариана с 5:2.

Наставникът на ерденци Веселин Великов пък заяви: "Не смятам, че резултатът е справедлив и показва реално, това което стана на терена. Загубихме от наши грешки". Той бе категоричен, че новите бразилски попълнения Матеос Казерото и Жостин Мендеш ще вдигнат класата на отбора. Те бяха привлечени от Беласица Петрич, но са изостанали с подготовката.

Източник: Novsport

Последни новини