Локомотив (Пд) - Арда 1:0, Карагерен изведе "смърфовете" напред, две греди за гостите

Локомотив (Пд) - Арда 1:0, Карагерен изведе

Topsport.bg

08-08-2022, 21:55

Отборите на Локомотив (Пд) и Арда се изправят един срещу друг в късния понеделнишки двубой от програмата на efbet Лига. Сблъсъкът между двата тима има допълнителна интрига, тъй като потенциалният победител ще оглави временното класиране в шампионата.

Локомотив (Пд) допусна единственото си поражение от шампиона Лудогорец (0:2) и победи Пирин, Хебър и Ботев (Враца).

Кърджалийци пък отстъпиха само на ЦСКА на "Армията" с 0:3 още на старта на шампионата. След това тимът, воден от Александър Тунчев, се наложи последователно над Берое, Ботев (Пд) и Септември.

Тунчев се завръща в Пловдив, но този път за да се изправи срещу бившия си отбор Локомотив. Младият специалист няма сериозни кадрови проблеми, като под въпрос за срещата е единствено новото попълнение Омар Сако. През миналата седмица "смърфовете" се подсилиха с Джовани Бариани Маркес, който се превърна в четвъртия нов бразилец в състава през това лято.

Главен съдия на срещата е Георги Димитров, с помощници Георги Тодоров и Павлин Михайлов. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Никифор Велков. Делегат на БФС е Светослав Русинов, а работата на реферите зорко ще следи Стефан Апостолов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини