Локомотив (Пд) - Берое, 2:0 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (Пд) - Берое, 2:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

13-03-2022, 14:06

Локомотив (Пловдив) и Берое излизат един срещу друг в интригуващ сблъсък от 23-ия кръг на efbet Лига днес от 15:00 часа на "Лаута".

В предишния кръг Берое загуби гостуването си на Арда, а Локо допусна поражение от градския си съперник Ботев в пловдивското дерби. Старозагорци са на 7-ото място във временното класиране с 29 точки, а Локомотив е осми с точка по-малко. Сблъсъкът е изключително важен за борбата на двата тима за топ 6.

Треньорът на домакините Александър Тунчев няма да може да разчита на наказания Кристиан Гомис. Срещата пропуска и Лукас Салинас, който е с травма. Под въпрос е още Петър Витанов. Милош Петрович е напълно готов и ще оформи триото в отбрана с Мартин Паскалев и Райън Бидунга.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Наставникът на Берое Петър Хубчев няма проблеми със състава. Под въпрос е единствено новото попълнение Кевин Тапоко. Опитният специалист вероятно ще остави на пейката Абубакар Тунгара, който е с натрупани жълти картони и рискува да пропусна два мача. На неговата позиция се очаква да действа Омар Камара.

Вероятни състави:

Локомотив: Рейдър, Петрович, Бидунга, Паскалев, Карагарен, Умарбаев, Томашевич, Василев, Марсел, Димитър Илиев, Боруков.

Берое: Ганев, Джонатан, Юсеф, Динков, Фуртадо, Мариани, Мечев, Юсеин, Генов, Фол, Камара.

Източник: Topsport.bg

Последни новини