Локомотив (Пловдив) - Арда: Съставите

Локомотив (Пловдив) - Арда: Съставите

Topsport.bg

15-04-2022, 16:25

Днес стартират плейофите в родния футболен шампионат. В първия мач за деня Локомотив (Пловдив) ще приеме на своя стадион отбора на Арда (Кърджали). Двата тима са в групата, която ще се бори за седмото място в крайното класиране, даващо право на участие на бараж за Лигата на конференциите.

В редовния сезон именно Локомотив зае седмата позиция и сега влиза в плейофната фаза с най-голям точков актив - 34. Арда има 29 точки и ако загуби днес, рано-рано ще се прости с амбициите си за нещо повече от достойно доиграване на кампанията.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Двубоят днес ще е дебют за Александър Томаш начело на Локомотив. Бившият наставник на Берое и Етър замени на поста подалия оставка Александър Тунчев. Локо ще излезе с четирима бранители, като централна двойка ще са Гомис и Бидунга. Пред тях ще действат Витанов и Умарбаев, а в предни позиции ще е Преслав Боруков. Мястото на наказания Бирсент Карагарен по десния фланг ще заеме Венсан Марсел.

Гостите от Кърджали нямат сериозни кадрови проблеми. Очаква се атаката да води Тонислав Йорданов, попомаган от Ковачев, Тилев и Тетах.

По-рано през сезона двата отбора направиха нулево равенство на "Лаута", а в Кърджали Арда разгроми "смърфовете" с гръмкото 5:1.

Източник: Topsport.bg

Последни новини