Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0, отмениха гол на гостите

Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0, отмениха гол на гостите

Topsport.bg

13-03-2023, 18:41

Локомотив (Пловдив) се изправя срещу Берое в последен двубой от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 часа.

Двубоят противопоставя петия и тринадесетия във временното класиране на шампионата. Двата тима преследват коренно различни цели. Локомотив се надява да се добере до четвъртото място и европейските клубни турнири, докато целта пред Берое е да запази мястото си в елита.

"Смърфовете" бяха изравнени по точки от Левски след успеха на "сините" срещу Ботев (Враца) и това допълнително ще трябва да амбицира възпитаниците на наставника Александър Томаш. Евентуален успех би дал допълнителна мотивация на пловдивчани преди дербито с Ботев (Пловдив) в следващия кръг.

Берое не се намира в най-добрата си форма и от подновяването на шампионата старозагорци все още са без успех. В три от четирите си срещи те загубиха, а в една завършиха наравно.

Главен съдия на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Дениз Соколов и Костадин Тановчев. С ВАР ще се занимават Никола Попов и Димитър Русев. Делегат на БФС е Станислав Вълков, а работата на реферите зорко ще следи Кольо Данев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини