Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София): 2:0

Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София): 2:0

Topsport.bg

21-11-2021, 16:54

Отборите на Локомотив (Пд) и Локомотив (Сф) се изправят в епизод №2 от "железничарското" им дебри в efbet Лига през този сезон. "Смърфовете" са обзети от мисълта за реванш, тъй като в началото на кампанията изненадващо загубиха гостуването си на столичното Локо.

Разликата между двата тима е три точки в полза на пловдивчани. Съставът на Александър Тунчев не е стабилен домакин през настоящата кампания, но пък Локо (Сф) е сред отборите, които още нямат успех на чужд терен.

Пловдивското Юве има проблеми в защита заради наказанията на Кристиан Гомис и Мартин Паскалев. Това означава, че днес титуляри ще са Милош Петрович, Олексий Биков и Артур Крачун. Бирсент Карагарен и Йосип Томашевич ще играят по фланговете, а атаката ще водят Димитър Илиев и Георги Минчев.

Локомотив (София) ще бъде без контузените Илия Димитров и Марио Петков. Очаква се в предни позиции Иван Колев да заложи на Карим Бухмиди, а зад него да играе Виржил Пинсон. В центъра на защитата ще се завърне португалецът Матеус Дуарте.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В "ЖЕЛЕЗНИЧАРСКОТО" ДЕРБИ!

"Червено-черните" имат сериозни проблеми в атака и не са се разписвали в нито един от последните си 4 мача във всички турнири.

Главен съдия на мача от 18:00 часа е Волен Чинков, с помощници Дениз Соколов и Мартин Венев. Със системата ВАР ще се занимават Иво Андреев и Димитър Димитров. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Петър Петров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини