Локомотив (Пловдив) - Лудогорец: 2:3 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (Пловдив) - Лудогорец: 2:3 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

08-11-2022, 16:18

Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в последния мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата е важна и за двата отбора. Домакините искат трите точки, за да спрат негативната си серия от 3 мача без победа, а и за да натрупат допълнително самочувствие в битката за челните места.

За гостите пък победата е почти задължителна, за да се възползват от грешната стъпка на лидера ЦСКА срещу Локо (Сф) (0:0) и да скъсят дистанцията си от "червените".

Локо (Пд) е един от неудобните съперници за Лудогорец в последните години и неведнъж е създавал проблеми на "орлите". Сега "смърфовете" се надяват отново да объркат плановете на разградчани.

От друга страна Лудогорец е в отлична серия преди този мач, като записа 4 поредни победи в първенството в последните си 4 мача. "Орлите" приключиха задачите си в Европа за есента и сега могат да съсредоточат всички усилия в първенството, където имат да наваксват. Очаква се Анте Шимунджа да не прави почти никакви ротации в състава си и да пусне най-доброто, с което разполага, за да вземе максимума от този мач.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Треньорът на домакините Александър Томаш не може да разчита в този мач на контузения Витанов и наказания Бирсент Карагерен. Шимунджа пък ще трябва да се оправя без Доминик Янков, който остава в лазарета.

Това ще бъде 32-ият мач между двата тима в елита, като предимството е сериозно в полза на Лудогорец, който има 19 победи и 7 загуби от Локо. 5 двубоя пък са завършили наравно.

Главен съдия на срещата е Георги Давидов, с помощници Мирослав Иванов и Никифор Велков. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Стоян Велчев, работата на реферите зорко ще наблюдава Коце Гергинов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини