Локомотив (Пловдив) - Славия 0:1, попадение на Людовик Соарес

Локомотив (Пловдив) - Славия 0:1, попадение на Людовик Соарес

Topsport.bg

22-08-2021, 18:43

Локомотив (Повдив) приема Славия днес от 18:45 в мач от петия кръг на efbet Лига. До момента "смърфовете" нямат успех в първенството и днес ще се опитат да запишат първи три точки.

Александър Тунчев няма кадрови проблеми и ще може да разчита на оптимален състав. В предни позиции ще си партнират Димитър Илиев и Георги Минчев, а Бирсент Карагарен и Конър Руан ще играят по двата фланга. Тримата в защита ще са Кристиан Гомис, Артур Крачун и Милош Петрович.

Славия играе значително по-добре от миналия сезон. Златомир Загорчич разполага с достатъчно качество във всички линии и отборът му е опасен както на "Овча купел", така и като гост. До момента "белите" загубиха само визитата си на Ботев (Пловдив) и се намират в горната половина на таблицата, а евентуален успех днес ще ги изравни по точки с "канарчетата".

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Загорчич ще подреди отбора си в система 4-1-4-1, като на върха на атаката ще е Калоян Кръстев, зад него ще действат Емил Стоев, Ерол Дост, Питър Макрилос и Радослав Кирилов, а Георги Вълчев ще играе непосредствено пред защитата.

През миналия сезон Локомотив спечели и двата мача срещу Славия с по 2:0. Преди няколко седмици пък двата отбора изиграха контрола помежду си, която завърши без попадения.

Вероятни състави:

Локо: Пиргов; Гомис, Крачун, Петрович; Карагарен, Умарбаев, Витанов, Руан; Салинас; Д. Илиев, Минчев

Славия: Вуцов; Томбак, Виячки, А. Христов, Соарес; Вълчев; Стоев, Дост, Макрилос, Р. Кирилов; К. Кръстев

Източник: Topsport.bg

Последни новини