Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1, напрегнати последни минути

Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1, напрегнати последни минути

Topsport.bg

01-11-2022, 17:13

Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в отложен двубой от седмия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Локомотив" започва в 17:15 часа.

Мачът трябваше да се състои в края на август, но от БФС го отложиха заради ангажиментите на "червените" в турнира Лига на конференциите.

Иначе днешните противници се справят добре от началото на сезона. Локомотив може би дори е над очакванията със своите 30 събрани точки и четвърто място в първенството. Това отрежда седем точки пасив за "черно-белите" зад лидера в подреждането, който е именно предстоящия им противник ЦСКА.

"Армейците" пристигат в Пловдив, като отборът с най-много победи в своя актив. "Червените" не спечелиха в едва три мача и трябва да се признае, че Саша Илич постепенно повишава нивото в тима. В нападение нещата се получават по-добре от скорошните сезони, като ЦСКА поддържа средно по над 2.0 отбелязани гола на мач. В предишния кръг тимът победи Арда с 3:1.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Саша Илич няма да може да разчита на контузените Асен Дончев и Дауда Бамба, но в състава се завръща Брадли де Нойер, който пропусна гостуването на Арда заради температура.

Извън сметките на Александър Томаш остава Мартин Паскалев, тъй като е с контузия в глезена и ще отсъства от терените близо месец. Под въпрос за срещата е Петър Витанов, който пък пропусна последните два мача на "черно-белите".

Източник: Topsport.bg

Последни новини