Локомотив (Пловдив) и Арда ще се опитат да си стъпят на краката

Локомотив (Пловдив) и Арда ще се опитат да си стъпят на краката

Topsport.bg

15-10-2021, 08:21

Един срещу друг днес от 20:15 часа се изправят отборите на Локомотив (Пловдив) и Арда. Двубоят е част от програмата на 11-ия кръг във efbet Лига.

Каквото и да направят "черно-белите" до момента през сезона попаденията са нещото, което просто не идва за "смърфовете". Поражението с 0:1 срещу Берое в последния кръг беше поредни сблъсък през кампанията, който завърши без гол за тима на Александър Тунчев.

През паузата за национални отбори собственикът на пловдивчани Христо Крушарски обяви, че са взети мерки за подобряване на формата, но никак не е ясно дали те ще имат мигновен ефект.

Арда се опита да излезе от кризата със смяна на треньорския пост. Николай Киров пое по посока ФК ЦСКА 1948, а неговата позиция бе наследена от Георги Чиликов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Бившият таран записа три мача без загуба - победа над Пирин (Благоевград) за първенство, успех за Купа на България и равенство 1:1 с Берое. Тези резултати могат да бъдат приети като отлични, но кърджалии се представиха слабо в предишния кръг и отстъпиха с 0:3 у дома от Черно море.

През миналия сезон двата отбора завършиха в първата четворка и изпратиха един отличен сезон. Това обаче не е така през настоящия, като двата тима са в долната половина на подреждането.

Източник: Topsport.bg

Последни новини