Локомотив (Пловдив) с важно съобщение преди мача с ЦСКА

Локомотив (Пловдив) с важно съобщение преди мача с ЦСКА

Topsport.bg

29-10-2022, 21:25

Локомотив (Пловдив) ще пусне в продажба в понеделник (31 октомври) билетите за домакинството си на ЦСКА в отложен мач от 7-ия кръг на футболната Първа лига, съобщиха от "черно-белия" клуб. Срещата е във вторник (1 ноември) от 17:15 часа на "Лаута".

Пропуските за сблъсъка ще бъдат налични за закупуване онлайн, както и на касите пред стадиона, които ще работят в понеделник (31 октомври) от 11:30 до 18:30 часа и в деня на мача - вторник (1 ноември) - от 11:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Цените на билетите са както следва:

- Трибуна "Спортклуб" - 12 лева (за ученици между 11 и 19 години - 5 лева - при представяне на удостоверяващ документ);

- Централна трибуна - 15 лева.

От Локомотив обявиха, че заради ремонтните дейности на "Лаута", билетите за феновете на ЦСКА-София ще бъдат ограничен брой и ще се продават само на касата пред сектора за гости в деня на мача.

Заради очаквания голям интерес към сблъсъка, от "черно-белия" клуб призоваха привържениците си да се сдобият с пропуск за двубоя предварително.

От Локомотив напомнят на феновете, които ще посетят срещата, че трябва да носят в себе си документ за самоличност, който ще им бъде поискан на входовете на стадиона от органите на реда.

Източник: Topsport.bg

Последни новини