Локомотив (София) - Арда: 2:0

Локомотив (София) - Арда: 2:0

Topsport.bg

11-12-2021, 10:58

Локомотив (София) приема Арда в двубой от 19-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора ще се изправят един срещу друг днес от 12:00 часа на стадион "Васил Левски".

"Железничарите" се завърнаха в елита с поредица от не лоши мачове. Не отне много време обаче тимът да започне да трупа слаби резултати и предимно загуби. Те са вече осем, а шест от тях дойдоха в последните осем кръга. От последните три няма как да сме изненадани, тъй като бяха нанесени от челната тройка от изминалия сезон. Това доведе до място на локомотивци в групата на изпадащите.

Цялостната форма на кърджалии не е е лоша, а под ръководството на новия треньор тимът записа първа победа с 2:0 над Царско село. Не може да съдим сръбския специалист за взетата само точка от ЦСКА, Лудогорец и Левски в предишните три срещи, но пък тимът показа много добро лице срещу столичните грандове.

Треньорът на Локомотив Иван Колев няма да може да разчита на Илия Димитров и Марио Петков. След наказания се завръщат Йоргос Кацикас и Мики Орачев. През седмицата тренировки с отбора започна Симеон Славчев.

За Арда Лъчезар Котев е контузен, а Алекс Петков - наказан.

Източник: Topsport.bg

Последни новини