Локомотив (София) - Левски 2:1, страхотен гол на Красимир Милошев

Локомотив (София) - Левски 2:1, страхотен гол на Красимир Милошев

Topsport.bg

10-09-2022, 17:39

Локомотив (София) приема Левски в столичното дерби в 10-ия кръг в efbet Лига. Срещата е днес от 18:45 часа на стадион "Локомотив".

"Железничарите" не са сред най-резултатните отбори в първенството, след като са вкарали 11 гола и са допуснали 9 в своята врата. В миналия кръг Локо загуби с 1:2 от Славия, а преди това постигна драматична победа с 3:2 над Спартак (Варна).

Треньорът Станислав Генчев има известни кадрови проблеми, като няма да може да използва новото попълнение Каду. Марио Петков, Давид Малембана също няма да са на линия, но шанс за попадне в състава има Александър Александров, който вече тренира с основната група.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Левски пък е с най-малко изиграни срещи от всички отбори, но въпреки това попада в шестицата. "Сините" загубиха още на старта на сезона от ФК ЦСКА 1948, но след това бяха безупречни.

Пет поредни опонента бяха победени, като головата разлика в тези срещи е 14:0. Миналата седмица 26-кратните шампиони надиграха у дома Арда с 2:0, което бе и четвърти успех с повече от гол разлика за тях.

Билал Бари е аут за мача, след като напусна преждевременно вчерашната тренировка на тима. Жереми Петрис пък е под въпрос, след като има проблеми с бедрото и не се знае дали ще се възстанови за срещата.

Източник: Topsport.bg

Последни новини