Локомотив (София) - Лудогорец 1:0, попадение на Карлос Франса

Локомотив (София) - Лудогорец 1:0, попадение на Карлос Франса

Topsport.bg

01-10-2022, 12:36

Локомотив (София) посреща шампиона Лудогорец в среща от 12-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Локомотив" в столичния квартал Надежда стартира в 13:45ч., а главен съдия на двубоя е Георги Гинчев. Това е и единствената среща от шампионата ни в съботния ден, която обаче ще се изиграе пред празни трибуни. Причината е, че "железничарите" бяха санкционирани за един двубой за хвърлени предмети по време на сблъсъка с Левски, спечелен с 3:2.

Един срещу друг се изправят 8-ият и 1-вият във временното класиране на шампионата. Столичният тим е с актив от 18 точки в 11 срещи, а разградчани събраха 23 точки в 9-те си мача от началото на сезона. "Орлите" са с два отложени мача заради участието на отбора в европейските клубни турнири.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Домакините прогресират до момента в хода на кампанията и влизат вдъхновени в срещата след две поредни победи. Съставът на старши треньора Станислав Генчев срази Левски с 3:2, както и Пирин в Благоевград с 1:0. Лудогорец пък секна дългата си успешна серия с паритет 1:1 срещу Арда в изминалия кръг.

Крилото Димо Бакалов няма да вземе участие в двубоя за тима на Локомотив. Той е с разтежение, а Мики Орачев е дългосрочно контузен и ще отсъства поне 6-7 месеца след претърпяна операция на коляното.

За разградчани на разположение ще бъде защитникът на Лудогорец Жан Карничник, който получи тежка травма в края на мача на националния си отбор Словения срещу Норвегия, спечелен с 2:1.

Източник: Topsport.bg

Последни новини