Локомотив (София) - Лудогорец, стартови състави

Локомотив (София) - Лудогорец, стартови състави

Topsport.bg

05-12-2021, 13:15

Локомотив (София) и Лудогорец ще премерят сили в двубой от неделната програма на efbet Лига. Началният му час е 14:30. Въпреки убедителната си преднина в шампионата, селекцията на Станислав Генчев ще търси задължителни точки и срещу разколебания си опонент.

А ситуацията при "железничарите" е повече от деликатна, след като поражението от ЦСКА ги прати в опасната зона. Лудогорци пък имат седем точки аванс пред "армейците", но и мач повече.

В средата на седмицата Лудогорец срази с 4:1 Арда (Кърджали) и продължава да е безгрешен на собствен терен. От старта на сезона разградчани направиха само две грешни стъпки - при визитите си на Славия и ФК ЦСКА 1948. Днес тимът на Станислав Генчев отново ще гостува в столицата и със сигурност ще се опита да избегне нов провал. Младият специалист едва ли е доволен от непрестанните спекулации, че скоро може да сдаде своя треньорски пост за сметка на словенеца Анте Шимунджа.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Локомотив (София) е в серия от 8 мача без победа в efbet Лига. Съставът на Иван Колев има втората най-слаба атака в шампионата, а в същото време получи поне по два гола във всеки от предишните си 4 срещи. Домакините ще са без двама основни защитници в лицето на Йоргос Кацикас и Мики Орачев, които са наказани. Това ще наложи Стойчо Атанасов да действа като ляв бек, а в центъра до Пламен Крачунов ще бъде върнат Матеус Дуарте. Александър Александров отново ще започне на върха на атаката.

Лудогорец няма да пести сили за мача с Мидтиланд в Лига Европа, защото твърдо е последен в групата си. Очаква се Клод Гонсалвеш да застане до Стефан Баджи в средата на терена, а зад централния нападател Пиерос Сотириу ще действат Кирил Десподов, Каули и Мавис Чибота.

Главен съдия на срещата е Никола Попов, с помощници Иво Колев и Мартин Венев. С ВАР ще се занимават Радослав Гидженов и Йордан Петров. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите ще следи Стоян Алексиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини