Локомотив (София) - Славия 1:1, късна драма в "Надежда"

Локомотив (София) - Славия 1:1, късна драма в

Topsport.bg

23-05-2023, 17:22

Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу друг в двубой от 33-ия кръг нa efbet Лига. Срещата на стадион "Локомотив" започва в 17:30 часа.

В предния кръг изненадаха приятно феновете си, след като си тръгнаха с трите точки от Пловдив в двубой с Ботев. "Канарчетата" бяха доста по-атакуващо настроеният тим в хода на целия двубой, но дори не успяха да се разпишат, а локомотивци спечелиха с 2:0.

Отборът на Славия пък все още не е допуснала гол в плейофната фаза на първенството. "Белите" победиха минимално Ботев (Пловдив) у дома, а отново на собствен терен завършиха 0:0 с Арда.

В състава на Славия се завръща Иван Минчев, който лекуваше контузия. Халфът не е играл от 3 април, но днес ще има възможност да помогне на отбора си. Аут от групата обаче е Ахмед Ахмедов.

По-рано през сезона Локомотив (Сф) вече победи на два пъти Славия у дома. Веднъж това се случи за първенството - с 1:0, а веднъж и в турнира за Купата на България - 2:1. На "Александър Шаламанов" в началото на сезона обаче "белите" се наложиха с 2:1.

Източник: Topsport.bg

Последни новини