Локомотив (София) - Спартак (Варна) 3:2 (Развой на срещата по минути)

Локомотив (София) - Спартак (Варна) 3:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

27-08-2022, 20:46

Локомотив (София) и Спартак (Варна) се изправят един срещу друг в двубой от осмия кръг на efbet Лига. Срещата на вече светлият стадион "Локомотив" в "Надежда" е в 20:45 часа.

В рамките на седем кръга "жекезничарите" намериха време да запишат серия от пет поредни мача без загуба в първенството. Победи бяха извоювани над Ботев (Пловдив) и Септември (София).

Миналата седмица обаче тимът допусна втора загуба от началото на сезона, като отстъпи с 0:2 при визитата си на ФК ЦСКА 1948. Това бе втори пореден мач, в който локомотивци не успяват да се разпишат, след като само Димитър Митков вкара четири гола в три последователни кръга по-рано.

Варненци пък назначиха Тодор Киселичков през тази седмица, който ще има доста работа да върши пред себе си. Спартак е последен в класирането и със само една точка до момента.

Специалистът обаче е зареден с енергия, която ще се надява, че играчите му ще пренесат още в този дуел. Варненският тим не спира и със селекцията, като преди десетина дни в отбора пристигнаха Здравко Димитров и Румен Руменов. Сега и двамата са картотекирани и ще бъдат на линия за мача с Локомотив.

Източник: Topsport.bg

Последни новини