Локомотив (София) договори контрола с дубъла на ФК ЦСКА 1948

Локомотив (София) договори контрола с дубъла на ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

21-03-2023, 12:49

Локомотив (София) ще играе контролна среща в събота срещу лидера във Втора лига ФК ЦСКА 1948 II. Спарингът ще се проведе от 17.00 часа на стадиона в квартал Надежда и има за цел да запълни празнината в първенството покрай паузата за националните отбори.

Старши треньорът на "червено-черните" Станислав Генчев е предпочел да организира само един мач в паузата, тъй като в понеделник (3-и април) играят срещу Славия за Купата на България.

Левият бранител и един от капитаните на тима Мики Орачев вече започна да тренира, но предвид факта, че от септември е извън строя заради операция, очакванията са през април да бъде напълно готов.

"Няма контузени футболисти след мача със Славия за първенство, което е много добре. Най-важното от тази среща е победата и се радвам, че я постигнахме. Сега в настроение очакваме и повторението срещу същия съперник за Купата на страната", каза Станислав Генчев пред БТА.

С успеха в 24-ия кръг тимът събра 34 точки и заема 9-о място, като изостава на 5 точки от 6-ата позиция, която се заема от Черно море (Вн).

Източник: Topsport.bg

Последни новини