Локомотив (София) отмъкна точка от Арда след единствен точен удар

Локомотив (София) отмъкна точка от Арда след единствен точен удар

Topsport.bg

27-08-2021, 22:51

Арда и Локомотив (София) не се победиха в мач от 6-ия кръг. Двата отбора направиха 1:1 в Кърджали, а домакините определено може да съжаляват за изпуснатата победа.

Първо те поведоха чрез автогол на "железничарите" и след тотален натиск, допуснаха изравняване от единствения удар на гостите към вратата им.

След този мач Арда е на 9-ото място д 5 точки, колкото имат и Локомотив (София), с позиция по-назад.

Срещата започна със спокойно темпо. В 8-ата минута, Георгиос Катсикас извърши нарушение, Спас Делев изпълни, топката отскочи в стената и затрудни вратаря, но все пак той се справи и изби.

В 20-ата минута отново бързоногият играч от село Ключ бе в центъра на събитията, той получи дълго подаване и навлезе в наказателното поле, опита удар с левия крак, но топката мина много близо до целта.

Шест минути по-късно, Спас Делев центрира от корнер, Жуниньо бе забравен от защитата и игра с глава, но топката по чудо не влезе във вратата.

До края на полувремето, домакините продължиха да доминират, но попадения не паднаха. През втората част, играчите на Николай Киров отново бяха по-добрият отбор.

В 52-ата минута, Пламен Крумов пусна в наказателното поле към Делев, но Катсикас от непосредствена близост опита да избие, но доста злощастно насочи топката във вратата си за 1:0.

Последваха нови опити на домакините за попадение. В 78-ата минута, Тонислав Йорданов получи на границите на наказателното поле, нагласи си на удобния десен крак и стреля, но вратарят изби.

Десет минути преди края на редовното време, с първия си точен удар към вратата, гостите вкараха. Октавио засече центрирана топка с глава, а Караджов не успя да се намеси и резултатът бе изравнен изненадващо.

След полученото попадение Арда не успя да отговори по никакъв начин и заслужено или не спечели само точка от днешния мач.

Източник: Topsport.bg

Последни новини