Лудогорец - Арда: 1:1 (Развой на срещата по минути)

Лудогорец - Арда: 1:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

18-09-2022, 18:51

Шампионът Лудогорец приема Арда в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на "Хювефарма Арена" е от 19:45 ч. и ще бъде ръководен от Георги Димитров.

"Орлите" се завръщат на домашната сцена след европейската си среща през седмицата срещу Бетис, загубена с 2:3. Въпреки поражението в Севиля, футболистите на Анте Шимунджа показаха добра игра и затрудниха максимално един от водещите тимове в испанския футбол.

Арда се представя на ниво от началото на сезона и записа 5 шампионатни победи в 10 мача. Кърджалийци обаче нямат успех в последните си два двубоя и днес ще направят всичко възможно да се възползват от своите шансове и да поднесат изненада в Разград.

Лудогорец е един от двата отбора, заедно с ЦСКА, който все още няма загуба в елита. "Орлите" имат 7 успеха и едно равенство през настоящата кампания, като в същото време участват и в груповата фаза на Лига Европа.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Анте Шимунджа ще може да разчита на Доминик Янков, който дълго време лекуваше травма, но вече е готов за игра. Последните нови попълнения в състава на разградчани - Педро Енрике и Педро Нареси, също ще бъдат на разположение на словенския наставник.

Александър Тунчев няма сериозни кадрови проблеми и ще заложи на най-доброто в търсене на точка или три при гостуването на "Хювефарма Арена".

Източник: Topsport.bg

Последни новини