Лудогорец - Арда, на живо

Лудогорец - Арда, на живо

Topsport.bg

02-12-2021, 14:52

Отборите на Лудогорец и Арда се изправят един срещу друг в двубой от междинния 17-ти кръг на efbet Лига. Срещата в Разград е с начален час 15:00. Домакините са в отлично настроение, след като в понеделник удариха ЦСКА в директна битка за лидерското място. Това донякъде внесе спокойствие и за поста на временния старши-треньор на "орлите" Станислав Генчев.

Въпреки, че резултатите липсват, Арда се представя на ниво под ръководството на новия наставник Славко Матич. Клубът от Кърджали винаги е готов да поднесе изненада срещу фаворитите.

Статистиката между двата тима до момента е силно в полза на разградчани. Те нямат загуба от този съперник в 5 изиграни срещи. У дома Лудогорец е с 3 победи от 3 изиграни мача. Това дава сериозно самочувствие на домакините, че ще продължат с добрата си серия.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Лудогорец продължава да изпитва сериозни проблеми с контузени играчи. В лазарета в момента са Недялков, Текпетей, Са, и Вандерсон.

Арда пък няма чак толкова големи амбиции в първенството. Отборът се цели в топ 6 и затова всяка точка ще му бъде от полза. Кърджалии показват добри игри напоследък, като имат само 1 загуба в последните си 6 мача. Гостите пристигат в оптимален състав. Славко Матич е амбициран да създаде проблеми на домакините. Очаква се той да изведе на терена Караджов на вратата и пред него в отбрана Желев, Петков, Рубежич и Кики. Зехиров и Котев ще си партнират в средата на терена, а Коконов и Делев ще са на крилата. Жуниньо ще води атаката, а зад гърба му ще бъде Иванов.

Главен съдия на срещата е Владимир Вълков, с помощници Георги Дойнов и Никифор Велков. С ВАР ще се занимават Красен Георгиев и Георги Стамболджиев. Работата на реферите ще следи Кольо Данев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини