Лудогорец - Берое, съставите

Лудогорец - Берое, съставите

Topsport.bg

03-05-2023, 19:43

Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг в сблъсък от 29-ия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Ивайло Стоянов.

Двата тима влизат в отлично настроение преди битката в Разград. "Орлите" на Ивайло Петев взеха изключително важна победа с 1:0 над ЦСКА, с която се изкачиха на първото място във временното класиране с актив от 68 точки.

Съставът на Николай Киров пък изигра добър мач и взе заслужен успех с 1:0 над Пирин (Благоевград). С този резултат "зелените" се върнаха на победния път, като по този начин събраха 27 пункта.

Лудогорец няма право на грешка в сблъсъка с Берое, тъй като разликата с "червените" все още е твърде малка.

Треньорът на разградчани Ивайло Петев влезе в историята на клуба. Срещу ЦСКА той води "орлите" за осми път след своето завръщане, като спечели всичките 8 срещи. Те бяха с Черно море (3:2), Хебър (3:1), Ботев Вр (8:1), Арда (2:1), Локо Сф (1:0) и ЦСКА - София (1:0) от efbet Лига, както и Спартак Вн (2:1) и Черно море (2:1) за Купата на България. Така в момента в историята на Лудогорец няма треньор с по-добър старт.

Очакванията са, че специалистът ще направи доста ротации в своя състав.

Трябва да отбележим, че мачът за Берое също е много важен, тъй като тимът все още е на 11-а позиция, а разликата в точките между отборите около "зелените" е твърде малка.

Главен съдия на срещата е Ивайло Стоянов, с помощници Мирослав Иванов и Николай Попниколов. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Милен Арабаджиев. Работата на реферите зорко ще следи Радан Мирянов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини