Лудогорец - Левски: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Лудогорец - Левски: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

01-12-2022, 14:51

Лудогорец и Левски излизат в последното дерби за годината в efbet Лига.

Отложеният двубой от 6-ия кръг на първенството се играе днес от 15:00 часа на "Хювефарма Арена". Главен рефер на мача е Станислав Тодоров.

В неделя, отново в Разград, предстои двата тима да играят и в осминафинал от турнира за SESAME Купа на България.

Двата отбора са амбицирани пределно, като "сините" искат да сложат край на дългата си серия без победи, докато шампионите се нуждаят от успех, за да излязат на върха в класирането.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Очаква се треньорът на "орлите" Анте Шимунджа може да направи няколко корекции в състава си в сравнение с трудния успех с 2:1 като гост над Славия. Една от тях е на десния бек, където Аслак фон Витри може да заеме мястото на Сисиньо.

В центъра на защитата почти сигурно ще играят Оливие Вердон и Антон Недялков, а Игор Пластун да седне на пейката. Очаква се сред стартовите 11 да се появи и Кирил Десподов, който да заеме мястото на Рик Джонатан. Атаката ще води Матиас Тисера.

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, ще решава в последния момент дали ще може да разчита на Ноа Сонко Сундберг.

Националът на Гамбия има проблеми, поради което не тренира с отбора вчера. Ако той не е готов за мача мястото му до Хосе Кордоба ще бъде заето от Келиан ван дер Каап. Почти сигурно срещата пропусна Жереми Петрис.

Десният защитник се бори с травма, която не му позволява да води пълноценни тренировки в последно време. В състава се завърна Илиян Стефанов, но е малко вероятно той да намери място в стартовата единадесеторка.

Източник: Topsport.bg

Последни новини