Лудогорец - Локомотив (София) 5:0, разписва се и Каули

Лудогорец - Локомотив (София) 5:0, разписва се и Каули

Topsport.bg

21-08-2021, 19:50

Лудогорец посреща Локомотив (София) в мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Това ще е едва трети мач за "орлите" от началото на сезона, защото две техни срещи бяха отложени заради ангажиментите им в Шампионската лига. Ясно е, че отборът на Валдас Дамбраускас е насочил цялото си внимание към реванша с Малмьо, но дори и с променен състав ще се стреми към задължителни три точки днес, с които да запази стопроцентовия си актив в шампионата.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Лудогорец вече победи Локомотив (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948, въпреки че и в тези мачове излезе без част от титулярите си. Срещу Локомотив едва ли ще е по-различно. "Железничарите" се представят стабилно след дългоочакваното си завръщане в елита, но разликата в класите е сериозна и в "Надежда" са наясно с това.

"Червено-черните" се очертават като тим, който няма да е особено резултатен, но в същото време ще допуска малко голове. На "Хювефарма" столичани ще играят прибрано и ще разчитат на контраатаки. Статистиката обаче е изцяло в полза на Лудогорец. Разградчани са спечелили и петте си домакинства за първенство срещу този съперник, а головата разлика е стряскаща - 19:3.

На вратата на Лудогорец ще е Серджио Пат, а в защита ще действат Сисиньо, Жосуе Са, Георги Терзиев и Шакийл Пинас. Стефан Баджи и Клод Гонсалвеш ще са двойка вътрешни халфове, пред тях ще играят Дорин Ротариу, Доминик Янков и Вандерсон, а атаката ще води Пиерос Сотириу.

Гостите от столицата ще започнат с един нападател в лицето на Илия Димитров. По крилата Иван Колев ще разчита на Александър Александров и Раел Лолала, а Владимир Семерджиев ще изпълнява ролята на дефанзивен халф.

Източник: Topsport.bg

Последни новини