Лудогорец - Сутиеска (Никшич) 1:0, попадение на Алекс Сантана

Лудогорец - Сутиеска (Никшич) 1:0, попадение на Алекс Сантана

Topsport.bg

05-07-2022, 19:24

Лудогорец приема Сутиеска (Никшич) тази вечер от 20:45 часа в мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани са абсолютен фаворит за продължаване в следващата фаза, като най-вероятно това ще се случи с лекота.

Треньорът на "зелените" Анте Шимунджа няма кадрови проблеми. Единствено под въпрос е нападателят Кирил Десподов. Той ще попадне в групата за мача, но едва ли ще започне от първата минута.

Вместо него по левия фланг на нападението се очаква да стартира Спас Делев или Рик Джонатан. По другото крило се очаква да стартира Бърнард Текпетей, който се представи силно в контролните мачове.

Очаква се специалистът да заложи в атака на Пиерос Сотириу. Каули също може да е сред стартовите 11, а в халфовата линия ще действат Гонсалвеш и Сантана. В отбраната на Лудогорец няма да има изненади. Пред вратаря Падт ще действат Карничник, Пластут, Вердон и Недялков.

Традицията между български и черногорски отбори е изцяло в полза на нашите представители. Би било истинско чудо, ако Лудогорец изобщо се затрудни по някакъв начин с представителя на едно от най-слабите клубни първенства в Европа.

Източник: Topsport.bg

Последни новини