Лудогорец - ФК ЦСКА 1948, шампионите откриха секунди след като излезе Даниел Наумов

Лудогорец - ФК ЦСКА 1948, шампионите откриха секунди след като излезе Даниел Наумов

Topsport.bg

31-07-2021, 19:53

Лудогорец приема ФК ЦСКА 1948 в мач от втория кръг на efbet Лига днес от 21:00. След няколко дни предстои изключително важното гостуване на Олимпиакос в квалификациите на Шампионската лига и повечето основни футболисти на "орлите" ще бъдат съхранени за сблъсъка в Пирея.

На старта на сезона Лудогорец излезе без голяма част от звездите си при визитата на Локомотив (Пловдив) и въпреки това се наложи с 3:1. ФК ЦСКА 1948 пък стартира с драматично поражение с 2:4 от ЦСКА.

Последва смяна на треньора и днес столичани ще бъдат водени от Мирослав Миндев. Бившият наставник на Загорец (Нова Загора) е оптимист, че тимът ще успее да се противопостави на хегемона в българския футбол през последните 10 години.

"Благодарен съм за доверието на ръководството, надявам се да се справя. Труден мач срещу Лудогорец, мачът започва от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, смятам, че имаме нашите шансове", заяви Миндев.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Той ще заложи в атака на Георги Русев и Ангел Бастунов, а зад тях ще действа Галин Иванов. Тримата защитници ще са Георги Ангелов, Димитър Пиргов и Николай Минков. Мача ще пропусне наказаният Лазар Марин.

На вратата на Лудогорец отново, както и на "Лаута", ще е Серджио Падт. Сисиньо, Георги Терзиев, Жосуе Са и Шакийл Пинас ще оформят защитното каре, а Бърнард Текпетей, Доминик Янков и Мавис Чибота ще играят зад изнесения напред Елвис Ману.

Двата отбора имат три мача помежду си в елита, като два от тях завършиха с победи на Лудогорец. "Орлите" спечелиха с 3:0 в София през есента на миналата година, а после бяха още по-убедителни в Разград - 4:0. Във фазата на плейофите шампионите си позволиха да загубят в столицата с 1:3, но след като вече си бяха осигурили титлата и пуснаха предимно резерви и момчета от втория отбор.

Източник: Topsport.bg

Последни новини