Лудогорец - Царско село, на живо

Лудогорец - Царско село, на живо

Topsport.bg

16-10-2021, 16:14

Лудогорец приема Царско село днес от 17:30 в мач от 11-тия кръг на efbet Лига. Столичани минават за един от трудните съперници на "орлите", като през миналия сезон направиха две равенства от по 1:1 срещу разградчани. И тогава, и днес, Царско село ще бъде воден от Любослав Пенев, който се завърна начело на тима след кратък престой в тима на ЦСКА.

Преди паузата за националните отбори Лудогорец победи Левски с 4:2. Отборът ще бъде воден и днес от Станислав Генчев, който отново пое тима след освобождаването на Валдас Дамбраускас. Очаква се той да направи някои промени в състава, за да запази важните играчи за предстоящото в четвъртък домакинство на Брага от Лига Европа.

Почивка ще получат националът Кирил Десподов и Оливие Вердон, който игра за Бенин. Антон Недялков също ще получи почивка, за да възстановен за двубоя с Брага. При това положение Сисиньо отново ще застане на левия бек. В средата на също са възможни промени, а атаката се очаква да води Пиерос Сотириу.

Любослав Пенев няма да може да разчита единствено на Божидар Томовски, който претърпя операция и ще отсъства дълго. В отбора няма наказани състезатели. Нападателят Димо Бакалов е напълно готов за игра и ще бъде на разположение на Пенев. В групата за мача попадна и Христо Попадийн.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В СРЕЩАТА!

Източник: Topsport.bg

Последни новини