Лудогорец връща старите пушки за мача на „Огоста“

Лудогорец връща старите пушки за мача на „Огоста“

Novsport

25-10-2020, 08:31

Станислав Генчев (39 г.) ще направи днес повторен дебют начело на Лудогорец.

Първият бе успешен - 2:2 в реванша с Марибор от плейофите за Лига Европа преди година, който вкара орлите в групите.

После младият наставник започна с 5:1 над ЦСКА (Москва) у дома и класира тима за елиминациите.

Тогава, наследявайки Стойчо Стоев на поста, Генчев върна старите пушки в състава, с които преди това бе съотборник и с които предшественикът му имаше известни разногласия. Най-сериозни бяха те с Марселиньо.

Сега младият треньор се очаква да върне сред титулярите Светослав Дяков, Клаудиу Кешерю и Козмин Моци. Първият не бе картотекиран от Павел Върба за групите на Лига Европа, а румънците бяха на пейката в първия мач с Антверп. Това определено не им е по вкуса.

Двама основни футболисти на Монтана пък пропускат домакинската среща с Лудогорец. Капитанът Иван Михов и Борислав Балджийски са получили контузия на вчерашната тренировка, разкриха от клуба пред „Тема спорт“.

Очаква се Йордан Йорданов да замени Михов в центъра на защитата и да си партнира със Стефан Цонков. Николай Цветков-Демона ще започне в основния състав, а други промени от треньорския щаб едва ли ще предприемат.

Футболистите на Монтана ще опитат да се възползват от треньорската смяна в Лудогорец и да вземат първите си точки срещу този съперник в първенството.

От началото на сезона домакините се представят добре на своя стадион, където имат 3 победи, равен и загуба.

Източник: Novsport

Последни новини