Лудогорец иска да привлече Жорди Кайседо!

Лудогорец иска да привлече Жорди Кайседо!

Topsport.bg

02-11-2022, 22:42

Лудогорец се прицели в пореден футболист, минал през ЦСКА. Според медиите в Мексико разградчани може да се подсилят с нападателя Жорди Кайседо, твърди изданието Fafhoo.

"Въпреки лошото представяне в Тигрес 24-годишният еквадорец Жорди Кайседо продължава да има опция за отворен пазар в българския футбол заради добрите игри и впечатление, които остави в ЦСКА. Той вече е поискан от другия силен отбор в страната - Лудогорец", пише медията.

Кайседо подписа с Тигрес в началото на юли, като договорът му е до юни 2026 година. В 13 мача той има само 1 гол, като веднъж си изкара и червен картон.

Според запознати ръководството на Тигрес е склонно да го отдаде на разградчани под наем. За година и половина на "Армията" той се превърна в основен реализатор. Тогава той бе част и от националния отбор на Еквадор, с който се класира за финалите на световното, но не е ясно дали ще е в списъка за шампионата в Катар.

По подобен начин Лудогорец привлече преди време Антон Недялков и Кирил Десподов, които преди това ЦСКА бе продал в чужбина след силни изяви с "червения" екип. Малко след това обаче те се озоваха изключително изненадващо в Разград. Такъв път е вероятно да извърви и Кайседо.

Източник: Topsport.bg

Последни новини