Лудогорец представи новото попълнение Текпетей (ВИДЕО)

Лудогорец представи новото попълнение Текпетей (ВИДЕО)

Novsport

31-07-2020, 14:31

 Отборът на Лудогорец официално представи новото си звездно попълнение Бърнард Текпетей на специална пресконференция, проведена на "Хювефарма Арена". Той бе представен от спортния директор Георги Караманджуков.

Текпетей ще играе в Лудогорец под наем за две години с фиксирана опция за закупуване. Ганайският халф за последно игра като преотстъпен във Фортуна Дюселдорф през миналия сезон от Шалке 04.

"На първо място най-важното нещо, което ме накара да избера Лудогорец, бе самият клуб, това, което съм чувал за него. Играят много добър футбол, което ми хареса. Постоянното участие на клуба в Шампионска лига и Лига Европа също оказа влияние. За един играч, който иска да се развива, това е много важно. Заедно с клуба ще си бъдем полезни", бяха първите думи на Текпетей.

"Доста е различно от Бундеслигата, но първите впечатления, които имах са, че тренировките се водят по един много добър начин и моите впечатления са много позитивни. Треньорът иска от нас да играем много атакуващо. Наистина много се радвам, че успях да видя това желание в отбора още в първите тренировки. Радвам се, че съм в клуб, който иска да играе наистина атакуващ футбол".

"За мен най-важното е да работя здраво. Трябва да работя все по-усилено, за да постигна големи висоти", допълни още той.

Източник: Novsport

Последни новини