Лудогорец с важно съобщение до феновете си преди мача от ЛЕ

Лудогорец с важно съобщение до феновете си преди мача от ЛЕ

Novsport

20-10-2020, 12:25

 Ръководството на Лудогорец умолява всички, които ще присъстват на мача от груповата фаза на Лига Европа с Антверпен в четвъртък, да спазват стриктно специалните мерки за безопасност, описани в заповедите на Спортното и Здравното министерство, както и УЕФА.

"ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите стюарди ще проверяват телесната температура, а полицията за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност.

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

Всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона. Привържениците са длъжни да се запознаят детайлно с мерките, които трябва да спазват от укзателните табели по входовете на „Хювефарма Арена“ и инструкциите, които поучават при покупката на билети.

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си на стадиона и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на „Хювефарма Арена“. Носенето на маска, която да покрива носа и устата по време на целия мач е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Антверпен стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 20,00 ч. В случай, че има останали свободни билети, касата на ул. „Васил Левски“ ще работи до 21 ч".

Източник: Novsport

Последни новини